Day	Wed April 7	Thu April 8	Fri April 9	Mon April 12	Tue April 13
Theme of the day	Missions/Tech	NWP	Space Weather	Climate	All
Slido	Yes	Yes	Yes	Yes	Yes
Virtual spaces	Main + 4 WG	Main + 4 WG	Main + 4 WG	Main + 4 WG	Main only
Time (US Eastern)	Activity	Activity	Activity	Activity	Activity
7:00 AM	Presenter IT testing	Presenter IT testing	Presenter IT testing	Presenter IT testing	Presenter IT testing
8:00 AM 8:05 AM	Welcome/logistics (10 min)	Welcome/logistics (10 min)	Welcome/logistics (10 min)	Welcome/logistics (10 min)	Welcome/logistics (10 min)
8:10 AM 8:15 AM 8:20 AM 8:25 AM 8:30 AM 8:35 AM	Welcome remarks and keynote talk (up to 30 min)	Invited talk (30 min)	Invited talk (30 min)	Invited talk (30 min)	Working Group Missions/Tech Outbrief
8:40 AM 8:45 AM	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK	
8:50 AM 8:55 AM 9:00 AM 9:05 AM	Invited talk (30 min)				Working Group NWP Outbrief
9:10 AM 9:15 AM		3 tech presentations (15 min each)	3 tech presentations (15 min each)	3 tech presentations (15 min each)	BREAK
9:20 AM 9:25 AM	BREAK				
9:30 AM 9:35 AM	3 tech presentations (15 min each)				Working Group Sp Wx Outbrief
9:40 AM 9:45 AM		BREAK	BREAK	BREAK	
9:50 AM 9:55 AM 10:00 AM 10:05 AM 10:10 AM 10:15 AM		2 tech presentations (15 min each)	2 tech presentations (15 min each)	2 tech presentations (15 min each)	Working Group Climate Outbrief
10:20 AM 10:25 AM	BREAK	BREAK	BREAK	BREAK	
10:23 AM 10:30 AM 10:35 AM 10:40 AM 10:45 AM 10:50 AM 10:55 AM	2 tech presentations (15 min each)		Poster Session		BREAK
11:00 AM 11:05 AM	BREAK				

11:10 AM 11:15 AM		All Working Groups		All Working Groups	
11:20 AM			BREAK		Final Plenary
11:25 AM					
11:30 AM					
11:35 AM	All Working Groups				
11:40 AM			Poster Session		
11:45 AM					
11:50 AM					
11:55 AM					
12:00 PM					